Bekijk hier ons lesrooster. Onder het lesrooster hebben we extra informatie geplaatst. Voor het laatst bijgewerkt: 1 september 2021 – Lees meer

Informatie

* Bewegen op Muziek zal starten op maandag 20 september 2021 --- ** Met betrekking tot de lestijden van freerun moeten we een klein voorbehoud maken. Uitgangspunt zijn de tijden zoals deze in het rooster staan, echter aangezien het lesrooster van Edwin en Tim op dit moment nog niet bekend is kunnen we dit nog niet definitief maken. We gaan er vanuit dit begin volgende week definitief te hebben en laten dit aan de freerun leden weten. --- **De indeling van de groepen bij freerun is nog niet definitief. De komende lessen starten we met deze groepsindeling, maar mocht blijken dat groepen te groot zijn dan kan hier nog geschoven in worden. Wanneer dit het geval is laten we jullie dit weten.
De lessen worden gegeven in sporthal De Slenken te De Wijk.
Wil je een keer komen kijken, meedoen, proberen? Dat kan! Kom naar de les van je keuze. Je mag 3x keer gratis en vrijblijvend meedoen. Het is niet nodig om je vooraf aan te melden. Tijdens de schoolvakanties en met de feestdagen worden er geen lessen gegeven.
Vanwege de maatregelen rondom het COVID-19 virus moeten we met een aantal dingen rekening houden. Bekijk hier wat onze maatregelen en richtlijnen zijn omtrent het COVID-19 virus.