Freerunnen

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij de freerunner zo snel mogelijk zijn weg baant over obstakels: muren, daken en railings. Op grote hoogte en bijzondere locaties. Niet alleen de vloeiende bewegingen, ook adembenemende salto’s en trucs maken het freerunnen visueel zeer aantrekkelijk.

Als freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Bij freerunning draait het om de 5-F’s: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment.

Voor wie?

Freerunnen is voor iedereen! Lessen worden voor verschillende leeftijden en niveaus aangeboden. Vaak al vanaf 7 jaar oud. Voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels.

Binnen trainen

De trainingen in de sporthal zijn erg geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren voordat je deze op straat kan gaan proberen. De nadruk ligt tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. 

Tijdens de trainingen word je begeleid door gediplomeerde coaches en ga je stap voor stap kennismaken met alle facetten van freerunning

Wil je een keer meedoen?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een keer meedoen?
Dat kan zeker! Check hier het rooster en wie er lesgeeft.

We nodigen je graag uit voor maximaal 3 proeflessen.
Wil je hierna gewoon doorgaan met freerunnen? Meld je dan aan!