Meer Bewegen voor Ouderen

Bewegen is van alle leeftijden
Niemand is te oud om sportief te bewegen. Ook niet om ermee te beginnen. Sterker nog, bewegen is juist hartstikke leuk en gezond! Het is natuurlijk nog veel gezelliger om dat samen met anderen doen.

Gezond
Binnen een gezonde levensstijl is bewegen niet meer weg te denken. Want niet alleen blijf je daarbij gezond, maar vooral fitter. Een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat mensen minder vatbaar zijn voor verkoudheid en andere ongemakken, blijven spieren en gewrichten soepel en botten langer sterk.

Gezellig
Bewegen heeft een grote sociale werking. Door samen in een groep te bewegen, kom je in contact met anderen en kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Doen
Gymervaring is niet nodig. De lessen worden zo samengesteld, dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan deelnemen. Het gaat om lekker bewegen en dat gezellig samen met anderen!

Wie geeft het?

Ik ben Hesselien Krol, heel veel mensen kennen mij van de Bibliotheek, zwembad en WGV. Bij WGV ben ik zeker al 35 jaar betrokken. Ik vind het belangrijk dat elke leeftijd blijft bewegen, omdat dit voor iedereen goed is. 

Meer informatie:

  • Elke dinsdagochtend van 09:30 – 10:30 uur
  • Inloop vanaf 9:15 voor een kopje koffie.
  • Locatie: Dorpshuis de Wijk (Dorpstraat 78)
  • Kosten per maand: €16,50

Wil je een keer meedoen?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een keer meedoen?
Dat kan zeker! Check hier het rooster.

We nodigen je graag uit voor maximaal 3 proeflessen.
Wil je hierna gewoon doorgaan? Meld je dan aan!