Maatregelen corona

page1image40962080

Beste W.G.V.’ers,

Afgelopen week heeft het kabinet nieuwe Corona maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen raken W.G.V. ook. In dit bericht willen we jullie uitleggen wat deze nieuwe maatregelen inhouden voor iedereen.

Deze maatregelen zullen wellicht wat ongemak opleveren echter het belangrijkste is dat de lessen gewoon doorgaan. Met een beetje medewerking van iedereen moet dit lukken.

 

Met ingang van heden zijn de volgende maatregelen van toepassing:

 

  • Voor iedereen van 18 jaar of ouder is het tonen van QR- toegangsbewijs verplicht om mee te doen aan de les. De leiding zal bij iedere les deze code scannen.
  • Ouders/verzorgers/begeleiders willen we vragen om, bij halen en brengen, buiten voor de sporthal te wachten en niet onnodig binnen te komen.
  • Wanneer je wil kijken bij de les dan kan dat, echter alleen toegang voor aanvang van de les en na scannen QR-toegangsbewijs. Wel vragen we je om 1,5 meter afstand te houden. Dit doen we zodat de leiding niet telkens hoeft te scannen als er iemand binnenkomt.

 

Daarnaast vragen we jullie om de basisregels in acht te houden.

 

Als W.G.V. hebben we geen invloed op deze maatregelen. We vragen iedereen dan ook om de leiding, die het QR-toegangsbewijs moet scannen, het niet lastig te maken. Als bestuur van W.G.V. vinden we dat we de maatregelen moeten volgen en dit houdt in dat als er geen (geldig) QR-toegangsbewijs is, je ook geen toegang hebt tot de les of om te kijken. Wanneer hierover vragen bestaan dan graag deze rechtstreeks aan het bestuur stellen via wgv.de.wijk@gmail.com

 

We gaan er vanuit dat we dit met z’n allen kunnen en willen doen!!

 

Veel sportplezier gewenst!!

Bestuur W.G.V.