Nieuw seizoen, nieuw lesrooster

We gaan weer starten

Beste WGV’ers,

De vakanties zitten erop, de scholen zijn begonnen en wij willen én mogen ook weer starten met lessen. Gelukkig mogen we weer binnensporten en laten we hopen dat dit zo blijft. Natuurlijk houden we ons wel aan de basisregels (1,5 meter afstand houden, handen wassen, bij klachten blijf je thuis).

Met dit nieuws willen we jullie op de hoogte brengen van het rooster voor het komende seizoen. We starten met de lessen vanaf aankomende maandag 30 augustus, met uitzondering van Bewegen op Muziek hiermee starten we op maandag 20 september.

Handig om te weten

*Bewegen op Muziek zal starten op maandag 20 september 2021

**Met betrekking tot de lestijden van freerun moeten we een klein voorbehoud maken. Uitgangspunt zijn de tijden zoals deze in het rooster staan, echter aangezien het lesrooster van Edwin en Tim op dit moment nog niet bekend is kunnen we dit nog niet definitief maken. We gaan er vanuit dit begin volgende week definitief te hebben en laten dit aan de freerun leden weten.

**De indeling van de groepen bij freerun is nog niet definitief. De komende lessen starten we met deze groepsindeling, maar mocht blijken dat groepen te groot zijn dan kan hier nog geschoven in worden. Wanneer dit het geval is laten we jullie dit weten.

Onderstaand vind je een knop naar ons nieuwe lesrooster.

Wanneer er nog vragen zijn dan horen we dit graag! We wensen jullie ontzettend veel sportief plezier toe dit seizoen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur WGV

 

Bekijk het lesrooster

Rabobank Rabo ClubSupport – Stem op WGV!

Zoals ieder jaar organiseert Rabobank Rabo ClubSupport. Dit jaar doet ook W.G.V. mee hieraan mee. Leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen in de periode van 5 tot en met 27 september 2022 stemmen op een vereniging of stichting die zij willen steunen. Iedere uitgebrachte stem levert de vereniging een geldbedrag op.

Als lid van de Rabobank ontvang je automatisch een stemcode om te kunnen stemmen. (zoek op W.G.V.)

Wat gaan we doen?

Vanuit WGV willen we de opbrengst van Rabo ClubSupport gebruiken voor onderhoud en aanschaf van nieuwe materialen en voor het jubileumjaar. In 2023 bestaat W.G.V. immers 90 jaar en dat willen we vieren. Naast W.G.V. kan je ook nog voor twee andere verenigingen in de Wijk stemmen, er is keuze genoeg!!!

Alvast bedankt voor je stem en steun aan het verenigingsleven in de Wijk.

Lotverkoop

Steun onze vereniging – Koop een lot online

Met vriendelijke groet,

Bestuur WGV

Bericht voor het laatst bijgewerkt op woensdag 21 september 2022 (reden: link naar lotverkoop)

Maatregelen corona

page1image40962080

Beste W.G.V.’ers,

Afgelopen week heeft het kabinet nieuwe Corona maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen raken W.G.V. ook. In dit bericht willen we jullie uitleggen wat deze nieuwe maatregelen inhouden voor iedereen.

Deze maatregelen zullen wellicht wat ongemak opleveren echter het belangrijkste is dat de lessen gewoon doorgaan. Met een beetje medewerking van iedereen moet dit lukken.

 

Met ingang van heden zijn de volgende maatregelen van toepassing:

 

  • Voor iedereen van 18 jaar of ouder is het tonen van QR- toegangsbewijs verplicht om mee te doen aan de les. De leiding zal bij iedere les deze code scannen.
  • Ouders/verzorgers/begeleiders willen we vragen om, bij halen en brengen, buiten voor de sporthal te wachten en niet onnodig binnen te komen.
  • Wanneer je wil kijken bij de les dan kan dat, echter alleen toegang voor aanvang van de les en na scannen QR-toegangsbewijs. Wel vragen we je om 1,5 meter afstand te houden. Dit doen we zodat de leiding niet telkens hoeft te scannen als er iemand binnenkomt.

 

Daarnaast vragen we jullie om de basisregels in acht te houden.

 

Als W.G.V. hebben we geen invloed op deze maatregelen. We vragen iedereen dan ook om de leiding, die het QR-toegangsbewijs moet scannen, het niet lastig te maken. Als bestuur van W.G.V. vinden we dat we de maatregelen moeten volgen en dit houdt in dat als er geen (geldig) QR-toegangsbewijs is, je ook geen toegang hebt tot de les of om te kijken. Wanneer hierover vragen bestaan dan graag deze rechtstreeks aan het bestuur stellen via wgv.de.wijk@gmail.com

 

We gaan er vanuit dat we dit met z’n allen kunnen en willen doen!!

 

Veel sportplezier gewenst!!

Bestuur W.G.V.

Roosterwijziging donderdag

Beste leden, ouders/verzorgers

Er is een (kleine) wijziging in ons lesrooster aangebracht voor de donderdag. Het gaat om Gym/Turnen groep 1,2 en 3 van 16:10-17:00uur (50 minuten).

De rest blijft ongewijzigd.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

WGV Team / Webmaster