Nieuw seizoen, nieuw lesrooster

We gaan weer starten

Beste WGV’ers,

De vakanties zitten erop, de scholen zijn begonnen en wij willen én mogen ook weer starten met lessen. Gelukkig mogen we weer binnensporten en laten we hopen dat dit zo blijft. Natuurlijk houden we ons wel aan de basisregels (1,5 meter afstand houden, handen wassen, bij klachten blijf je thuis).

Met dit nieuws willen we jullie op de hoogte brengen van het rooster voor het komende seizoen. We starten met de lessen vanaf aankomende maandag 30 augustus, met uitzondering van Bewegen op Muziek hiermee starten we op maandag 20 september.

Handig om te weten

*Bewegen op Muziek zal starten op maandag 20 september 2021

**Met betrekking tot de lestijden van freerun moeten we een klein voorbehoud maken. Uitgangspunt zijn de tijden zoals deze in het rooster staan, echter aangezien het lesrooster van Edwin en Tim op dit moment nog niet bekend is kunnen we dit nog niet definitief maken. We gaan er vanuit dit begin volgende week definitief te hebben en laten dit aan de freerun leden weten.

**De indeling van de groepen bij freerun is nog niet definitief. De komende lessen starten we met deze groepsindeling, maar mocht blijken dat groepen te groot zijn dan kan hier nog geschoven in worden. Wanneer dit het geval is laten we jullie dit weten.

Onderstaand vind je een knop naar ons nieuwe lesrooster.

Wanneer er nog vragen zijn dan horen we dit graag! We wensen jullie ontzettend veel sportief plezier toe dit seizoen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur WGV

 

Bekijk het lesrooster